Webshop mærket
61 38 00 Ring til okkum:

18. December 2013:


Staun Design


Hvornår har du sidst lavet en kritisk vurdering af din butik?

Er facaden tjekket, belysningen og vinduesudstillingerne inspirerende?

 

Der findes mange måder at lave udstillinger på. Indenfor visuel  identitet, lægges der vægt på det visuelle: gennem indtryk, kreativitet, evne, arbejdserfaring suppleret med viden indenfor dekoration.

 

Nu her i julemåneden gælder det om at servere butikken, inspirerende, frisk , ren og med så fristende et butiksudtryk, at kunden ønsker at købe varerne.

 

At fange kundens blik kan gøres på spændende måder.  Hvilken målgruppe skal der sendes signaler til, skal der skabes drømmescenarier, et prestige vindue eller et salgsvindue? Det er dér, udstillingen gør en forskel.

 

Når juleudstillingerne er lavet, lav da en bedømmelse af jeres udstilling: Hvor mange standser op og ser på udstillingen? Er der stemning?

 

Hvor meget salg udspringer fra butikkens dekorationen, som sælger døgnet rundt?

 

Jeg syntes, at det er fantastisk at se scenarier med julestemning i vinduerne, hvor man kan træde ind i en inspirerende butik, som giver så meget energi og lyst til at købe.

 

Brug sanserne hvis du vil fuldende oplevelsen til et fantastisk julesalg!

 

Det er nu, gaver og festtøjet bliver købt, hvor facadens udstråling er drivkraften, der får kunderne til at komme ind i jeres butik.

 

Uanset hvilken stil eller stemning, der er valgt til juleudstillingen, gælder det for alle:

 

At facaden er ren, har en udstråling, er vedligeholdt, at alt belysning på facaden og i vinduerne er optimale, at udstillingen er inspirerende (det viser sig ved, hvor mange der stopper op og ser udstillingen).

 

Stil spørgsmålet: Er der lavet ideer og salgsfremstød for butikken i andre medier?

 

Er facaden, vinduesdekorationerne og varepræsentationen inspirerende?

 

Husk tæt forbindelse vedr. det visuelle, det skaber mere succes for firmaet døgnet rundt!

 

HUSK:

Ved at lave en analyse over hvor mange der standser op og ser jeres udstilling, har I en vurdering af, om facadeudstillingen er professionel og svarer til den identitet af butikken, som I ønsker.


Dekoratør  Susanne Staun. Vejle

www.StaunDesign.dk